15 листопада 2018

Популізм: Тимошенко хоче заборонити вирубку лісу. ВІДЕО



15.11.2018

Народний депутат та кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявила про намір запровадити мораторій на вирубку лісу після того, як вона прийде до влади. Про це вона заявила на своій сторінці у Facebook.

«Останні три дні я провела в тих регіонах країни, для яких проблема масової вирубки лісів особливо актуальна.

Це взагалі трагічне питання для всієї України. Напевно, всі бачили вражаючі супутникові фото, на яких видно, як поступово наші Карпати перетворюються на лисі гори. За останні роки вирубувати почали навіть праліси — золотий фонд! Це все контрабандою іде в Європу під красномовне мовчання найвищих посадовців.

Так не повинно бути. Після зміни влади ми запровадимо мораторій на вирубку і притягнемо до відповідальності всіх, хто винен у знищенні українських лісів.

Якщо ми не зупинимо це — наші діти знатимуть про чарівні карпатські ліси лише з казок», — написала Тимошенко на своїй сторінці.


Нагадаємо, що вирубка пралісів в Україні і так знаходиться під забороною.

Праліси в України стануть заповідними пам’ятками природи. Ініціатива створення пралісових заповідників належить Івано-Франківському ОУЛМГ. Першим до цього процесу долучиться Болехівський лісгосп, далі – решта лісгоспів, на території яких є ця унікальна природна спадщина.

Запровадження мораторію на вирубку всіх лісів (більша частина лісів в Україні — штучно насаджена і відновлюються лісгоспами) призведе до екологічної та соціальної катастрофи.

0 коммент.:

Дописати коментар