24 листопада 2018

ДАЗВ та Лісова служба США працюють над посиленням протипожежної безпеки у зоні відчуження

ДАЗВ та Лісова служба США працюють над посиленням протипожежної безпеки у зоні відчуження. Про це повідомили в прес-службі Державного агентства України з управління зоною відчуження.

Під час робочої зустрічі щодо підвищення спроможності підприємств зони відчуження у реагуванні на пожежі представники Лісової Служби США та Державного агентства України з управління зоною відчуження (ДАЗВ) презентували поточний стан передачі міжнародної технічної допомоги ДП «Північна Пуща» та обговорили пріоритетні напрямки роботи, які пов’язані із противопожежними заходами, та плани майбутньої співпраці.

«Посилення протипожежних заходів та готовності до реагування на надзвичайні ситуації у зоні відчуження – важливий аспект роботи агентства. Завдяки підтримці міжнародної спільноти ми впроваджуємо нові технічні рішення у цій сфері, які допомагають мінімізувати ризики виникнення великих пожеж і виносу радіонуклідів за межі зони відчуження», - наголосив Голова ДАЗВ Віталій Петрук.

Експерти Лісової служби США засвідчили готовність до подальшого посилення протипожежної безпеки у зоні відчуження, а також проведення навчань та тренінгів для керівного складу та спеціалістів, які задіяні під час ліквідації пожежі.

субота 24 листопада, 2018

0 коммент.:

Дописати коментар