24 листопада 2018

Ліс з Ренійського порту, оголошений нардепами контрабандою, виявився дровами, – прокуратура



Співробітники прокуратури Одеської області з інженером лісового господарства оглянули ліс-кругляк в Ренійському порту і встановили, що це дрова з хвойних порід (висушені, пошкоджені комахами, з характерними ознаками гниття), що не відносяться до категорії ділової деревини.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Одеської області, передає “Ізбірком“.

Огляд проводився в рамках розпочатого 20 листопада прокуратурою Одеської області кримінального провадження у ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

Також правоохоронці вилучили і вивчили документацію, згідно з якою державне підприємство, зареєстроване в Київській області, за умовами договору поставило одеському підприємству паливні дрова сосни.

«Слід зазначити, що за висновками експертів цей ліс повністю з території України і є паливною деревиною. Вирішується питання про призначення товарознавчої експертизи майна і встановлюється конкретне місце походження лісу. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває », – повідомили в прокуратурі.

Читайте: Картки чотирьох “радикалів” голосували, поки ті були у Рені

Водночас, громадський рух ЧЕСНО повідомило, що одночасно з перебуванням в порту Рені депутати Ігор Мосійчук, Дмитро Лінько та Євген Дейд голосували в парламенті.

«На питання Громадського руху ЧЕСНО, яким чином картки відсутніх депутатів-радикалів голосували, Олег Ляшко коротко відповів:« Натисканням кнопки. Перестаньте тролити. Іди гуляй!». Згодом в кулуарах ВРУ Ляшко сказав, що відповідає тільки за свою картку, але дисципліна у фракції «залізна », – зазначають активісти.


22 Листопада 2018


0 коммент.:

Дописати коментар