15 грудня 2018

6 питань про стан лісів США

Оскільки підходить День Землі, подивіться на американські ліси, які є цінними для багатьох цілей, але також стикаються з різними стресами.



Національний парк Йеллоустоун Росевельт. (ДАНІЕЛЬ БЕДНАРЧИК / GETTY IMAGES)


ТОМАС ДЖ. СТРАКА


Запис редакції: Перший День Землі, 22 квітня 1970 року, каталізує хвилю законів для захисту навколишнього середовища та природних ресурсів. Тут Томас Страка, професор лісової економіки та управління та колишній промисловий лісник, відповідає на питання про сучасний стан американських лісів.


1. Яким лісом є Сполучені Штати? 

Ось дивний факт про наш все більш урбанізований народ: приблизно третина її лісу. Ліси мають величезний вплив на наші водні ресурси, економіку, дику природу, рекреаційну діяльність та культуру. Вони також є основними економічними активами : лісова промисловість виробляє більше 200 мільярдів доларів продукції на рік щорічно, і є одним з 10 провідних роботодавців у 47 державах.


ВІДПОВІДНИЙ КОНТЕНТ

ЕО відміни політики клімату Обами


2. Хто володіє американськими лісами? 

Близько 58 відсотків лісових угідь країни належать приватним особам, переважно сім'ям та іншим особам. Публіка належить іншому. Близько трьох чвертей державних лісових земель належить федеральному уряду , переважно в національних лісах, решта контролюється державами, округами та органами місцевого самоврядування. Ліси в східних Сполучених Штатах переважно приватні; на Заході вони в основному публічні.

Національні ліси були створені для захисту наших водозборів та постачання лісу . Значна частина води, яка потрапляє у річки, струмки та озера, надходить із лісових вододілів, які природно фільтрують воду, коли вона протікає. Ліси також допомагають контролювати ерозію грунту, сповільнюючи темп, з яким вода надходить у потоки.

Тиск навколишнього середовища спричиняє меншу пріоритетність виробництва лісу в національних лісах. З 1960 року національний ліс керується політикою багаторазового використання , яка вимагає збалансувати видобуток деревини з іншими значеннями, такими як дика природа, рекреація, збереження ґрунту та води, естетика, випасання худоби та охорона дикої природи.


3. Як регулюються ліси? 

Лісова служба США є найбільшим агентством в Департаменті сільського господарства, з бюджетом $ 6 млрд і 35000 співробітниками . Він управляє 193 мільйонами акрів національних лісів і луків - територія, еквівалентна штату Техас, - поширена 44 штатами та Пуерто-Ріко.

Починаючи з 1970-х років, такі закони, як Закон про національну екологічну політику, Закон про чисту воду та Закон про види небезпеки, створили нове регуляторне середовище для лісового господарства . Як приклад, перелік північних пятнових сови на Заході та джеми з червоним коктейлем на Півдні, як вимираючі види, мали серйозні наслідки для виробництва деревини, оскільки закон вимагає від землевпорядників виявлення та захисту "критичного місця проживання" для перерахованих видів.

Державна політика також впливає на приватні ліси. Федеральний податковий кодекс передбачає ліквідацію прибутків від пиломатеріалів , що дозволяє отримувати дохід від продажу деревини за нижчими ставками. Майже всі держави мають програму класифікації податку на майно для заохочення активного ведення лісового господарства. Більшість з них оцінюють лісові угіддя на підставі його поточного використання, коли вони оцінюють його, а не його потенційну цінність, якщо вона була розроблена, як спосіб тримати дерева на суші .
[ ЧИТАТИ: Як зміна клімату вплине на страхування власників житла ]
4. Чи всі національні ліси все ще перебувають у природному стані? 

Так. Конгрес може призначити райони пустелі в національних лісах, національні парки та інші громадські землі. На цих ділянках заборонено будівництво доріг та інше, але вони відкриті для піших прогулянок та кемпінгу. У національних лісах існує 37 мільйонів гектарів пустельних районів.

Позначення Wildland пропонує високий рівень захисту навколишнього середовища, але це також може викликати обурення. Заборона збирання та видобутку деревини та обмеження рекреаційної діяльності (наприклад, заборона позашляховиків) може вплинути на економіку сусідніх громад. Дебати про захист дикої природи є частиною більш широкого, давнього суперечки щодо федерального контролю над землею на Заході .

5. Які найбільш серйозні наслідки лісів США? 

Зміна клімату, зараження комахами та зменшення рубок у національних лісах роблять природні пожежі більшими та частішими. Лісова служба сьогодні витрачає більше половини свого бюджету на боротьбу з природними пожежами.

Для власників сімейних лісів основними проблемами є розділення та фрагментація. З часомлісові угіддя розбиваються на менші та менші масиви , що може вплинути на лісокористування, населення дикої природи та якість води. Кожен з шести власників лісових господарств планує продати чи передати своє лісове господарство протягом наступних п'яти років, і , мабуть, це призведе до появи невеликих лісів . Власники менших масивів рідше виробляють деревину або активно управляють своїми лісами .


ВІДПОВІДНИЙ КОНТЕНТ

2017: триває крайня і незвичайна погода

У моєму штаті Південна Кароліна в лісовій галузі було 2,7 мільйонів гектарів лісоматеріалів. Сьогодні вона володіє 170 000 акрів, контролюється в основному інвестиційними групами лісового фонду та трестами інвестицій в нерухомість. Вони добре справляються з нею, але вони також схильні купувати та продавати його на регулярній основі, і часто відрубають ділянки, які краще підходять для розвитку.

6. Як ліси можуть змінюватися під управлінням Трампа? 

Нова адміністрація має явну утилітарну спрямованість, тому я сподіваюсь, що це сприятиме використанню та розвитку земель. Зона дикої природи, ймовірно, також є місцем суперечки . Якщо конгрес вноситиме зміни до таких основних законів, як Закон про види загрози, це може вплинути на управління лісами.

Зміни в податковому кодексі або у програмах із співвідношенням витрат, що сприяють лісовідновленню та лісовому господарству, можуть вплинути на приватні ліси, особливо на сімейні ліси. Інвестиції в сільську інфраструктуру, яка була однією з пріоритетів кампанії Трампа, могли б допомогти приватним лісам.

Збереження групи стурбовані тим, що Сонні Пердью, кандидатура президента Трампа на посаду секретаря сільського господарства, може збільшити рубок у національних лісах і поставити під сумнів основні кліматичні науки . Як губернатор штату Джорджія, основна держава лісу, Perdue підтримав комерційний збір лісу. У USDA він вибере депутатів, які будуть контролювати Лісова служба.

Перша пропозиція президента Трампа пропонує скоротити фінансування USDA на 21 відсоток, включаючи невизначені скорочення національної лісогосподарської системи, хоча він також зобов'язується підтримувати повне фінансування пожеж на диких популяціях.

Ця стаття була написана Томасом Дж. Стракою , професором лісового господарства та охорони навколишнього середовища (управління лісовими ресурсами та економікою), Університету Клемсона , для The Conversation . Він був перевиданий з дозволу.

20 квітня 2017 року о 8:47 ранку

0 коммент.:

Дописати коментар