06 грудня 2018

Житомирщина. Лісівники поповнювали свою правову обізнаність



На виконання наказу Державного агентства лісових ресурсів України «Про затвердження плану заходів з проведення у 2018 році Всеукраїнського тижня права» у трудовому колективі лісгоспу було проведено правову бесіду. Бесіду проводив юрисконсульт Бивалькевич Віталій Петрович.

Головною метою таких правових зустрічей є підвищення рівня правової обізнаності лісівників. Досить актуальною була тема на сьогодні – реалізація та захист прав людини, у тому числі соціально незахищених верств населення, учасників антитерористичної операції, членів їх сімей, внутрішньо переміщених осіб та постраждалих у наслідок зазначеної операції. Також, в ході бесіди було обговорено права та обов’язки громадян згідно Конституції України, трудове та цивільне законодавства.

Наше підприємство приділяє значну увагу захисту незахищених верств населення, зокрема – пенсіонерам підприємства та учасникам антитерористичної операції. Так, у 2018 році учасникам антитерористичної операції з числа працівників лісгоспу за рахунок коштів профспілкового комітету було виділено матеріальну допомогу по 2 тис. грн. кожному. Крім того пенсіонери підприємства щороку отримують матеріальну допомогу у вигляді паливної норми на суму 1 тис. грн. кожен, одноразові виплати до Ювілейних дат, 8-Березня, Дня Перемоги та Дня працівника лісу.

0 коммент.:

Дописати коментар