15 березня 2019

Ліга корупції. Випуск 25: Скільки заробляють на краденій деревині

18:06, 15 березня 2019


112.ua

Черговий випуск сенсаційного проекту розслідувань "Ліга корупції" вийде в ефірі телеканалу "112 Україна" у суботу, 16 березня, о 18:15. Журналісти розкажуть, скільки заробляють на краденій деревині в Україні.

Минулого тижня журналісти розповідали, хто отруює українців і скільки на цьому заробляють.

Раніше журналісти розповіли, як в'язниці штампують рецидивістів.

У минулому випуску "Ліга корупції" розповіли, як невинні люди опиняються за ґратами.

Раніше журналісти розповіли, чому важкохворих дітей в інтернатах прив'язують до ліжок і навіщо в інтернатах карцер.

Минулого тижня журналісти дізналися, як тікають з українських в'язниць і скільки коштує організувати втечу з СІЗО.

Раніше у випуску йшлося про незаконний промисел виробництва порнофільмів і те, хто його покриває.

У минулому випуску розповідали про нові схеми "євроблях".

Раніше в "Лізі корупції" з'ясовували, чому в реформованих органах досі працюють корупціонери.

У минулому випуску у "Лізі корупції" розповіли, чому в Україні засуджених жінок тримають в нестерпних умовах.


У попередньому випуску журналісти розповіли, як олігархи і депутати беруть та не повертають багатомільярдні позики в банках.

"Ліга корупції" - це програма про тих, хто багатіє за рахунок держави. Тому від глядачів не буде приховано жодної деталі розслідування. Всі імена та прізвища, адреси та дати, документи під грифом "цілком таємно" та інші секретні матеріали - все це без винятку піде в ефір, тому що головною метою проекту є оприлюднення бюджетних злодіїв і звернення в поліцію, щоб уже там розслідували ці справи.


Програма "Ліга корупції" ґрунтується виключно на фактажі, який буде надано глядачеві з поясненням причинно-наслідкового зв'язку, а героями випусків стануть персони найвищого рангу, імена яких всім добре відомі. Ба більше! Цей телевізійний проект викриватиме і нових, мало відомих суспільству, але незважаючи на це серйозних корупціонерів, і покаже фінансові зловживання та махінації в різних областях.

Телеканал "112 Україна" - інформаційно-аналітичний телеканал, який мовить 18,5 годин на добу у прямому ефірі і використовує передові технології, щоб першим надавати глядачеві об'єктивну інформацію про важливі та цікаві події, що відбуваються в Україні і світі. Канал доступний у пакетах найбільших кабельних операторів країни, транслюється через цифрову ефірну мережу DVB-T2, а також через супутники AMOS-2,3. Мовлення каналу здійснюється 24 години на добу. Генеральний директор телеканалу - Єгор Бенкендорф. Генеральний продюсер - Артем Марчевський.

https://tv-ua.112.ua/novyny-kanalu/liha-koruptsii-vypusk-24-skilky-zarobliaiut-na-kradenii-derevyni-484094.html

Лига коррупции. Выпуск от 16.03.2019. Лесники-олигархи! Кто уничтожает украинский лес?

Очередной выпуск сенсационного проекта расследований "Лига коррупции" вышел в эфире телеканала "112 Украина" в субботу 16 марта в 18:15.  Журналисты выяснили и рассказали, кто и как беспощадно вырубает украинские леса? Сколько зарабатывают на краденом дереве? Почему...

0 коммент.:

Дописати коментар