17 квітня 2019

Державні лісники стурбовані прагненням адміністрації скоротити фінансування державних і приватних лісогосподарських програм



Після розгляду бюджетного запиту Президента Дональда Трампа (FY) на 2020 рік, Національна асоціація державних лісівників розширить свої зусилля в межах Beltway, щоб проілюструвати довгострокові та далекосяжні переваги лісів, що активно управляються, та нагальну необхідність інвестувати в їх здоров'я і стійкість.


Південна Дакота, березень, 2016 Фото Білла Габберта. (Прес-реліз Національної асоціації державних лісників)

59 державних і територіальних лісників країни були збентежені на цьому тижні за допомогою бюджетного запиту президента на ФГ-20, який вимагає значних скорочень фінансування для державних і приватних програм лісового господарства, які підтримують настільки необхідне управління майже на двох третинах лісів країни.

" Коли розпорядження президента Трампа про сприяння в управлінні лісами в країні було оприлюднено в грудні, ми прагнули працювати разом з чоловіками і жінками Лісової служби USDA для вирішення найгостріших лісових загроз країни", - сказала Ліза Аллен, президент NASF лісників. "Але бюджет президента усуне або скоротить всі програми, окрім однієї Державної та приватної лісової служби, і зменшить інвестиції в державні та сімейні ліси до 2,5% від загального бюджету Лісової служби".

Згідно з бюджетними запитами президента на 2020 фінансовий рік, фінансування програми лісового нагляду, програми управління лісовим здоров'ям на кооперативних землях, а також державних і волонтерських програм пожежної допомоги буде скорочено на 29,65 млн. долапів Фінансування програм з відновлення ландшафтного масштабу, лісової спадщини, міського та громадського лісового господарства буде скасовано.

Більше одного разу адміністрація Трампа заявила про свою підтримку сільській Америці та її зобов'язання керувати федеральними лісами у партнерстві з державними лісогосподарськими установами. Тепер, з цією бюджетною пропозицією, ми бачимо пряме протиріччя», - сказав Джей Фаррелл, виконавчий директор NASF. “Що ми знаємо напевно, що більше роботи потрібно зробити на всій території Beltway, щоб показати всі переваги лісів - кращу якість води, сильнішу промисловість, здоровіші сім'ї та багато іншого - кожен день для кожного американця. Тому що без суттєвих інвестицій сьогодні в наших лісах ми просто не матимемо їх завтра».

0 коммент.:

Дописати коментар