30 квітня 2019

Лісове господарство Херсонщини матиме нового керівника



Схоже, лісгоспи Херсонщини незабаром отримають нового координатора. Після добровільної відставки начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Віктора Тищенко Держлісагентство України організувало кадровий конкурс на заміщення відповідальної вакансії.

Охочих поборотися за неї в умовах хронічного бюджетного недофінансування лісгоспів виявилося тільки двоє – головний лісничий Великокопанського ДЛГ Ольга Тарасенко і директор державного підприємства «Херсонлісозахист» Тетяна Касіч. Вона й стала переможцем конкурсу.

Прикметно, що заявки на участь у ньому не подав жоден з діючих працівників управління, включно із нинішнім виконувачем обов’язків його начальникаВолодимиром Михайленко.

«Я з самого початку не збирався подавати документи на конкурс – вік уже не той. Треба давати дорогу молодим і розумним. Якраз такою і є Тетяна Касіч – вона має вищу освіту і чималий досвід роботи у лісовому господарстві. Починала кар’єру з майстра лісу, працювала помічником лісничого, — розповів Володимир Дмитрович. –Втім, кадровий контракт із Тетяною Григорівною поки не підписали – вона має ще пройти спеціальну перевірку, як і всі високопосадовці».
Державне підприємство «Херсонлісозахист», яке зараз очолює Тетяна Касіч, спеціалізується на виявленні шкідників і хвороб лісу та боротьбі з ними. У жодних корупційних скандалах та конфліктах її прізвище ніколи не фігурувало.

0 коммент.:

Дописати коментар