31 березня 2020

Наслідки відпочинку громадян на території Тригірського лісництва в Житомирській області. ФОТО



Мешкаючи у великому місті, ми завжди відчуваємо нестачу спілкування з природою. Тому у вихідні дні нас так тягне поспілкуватися з нею, усамітнитися від усіх виниклих проблем. Але дуже часто, приїжджаючи до лісу, ми помічаємо, що люди не дбають про чистоту місця, де вони нещодавно були. Гарний настрій псується, коли бачиш, що на зеленій поляні лежить ціла купа сміття з пластику, скла та целофану, та непогашене вогнище, яке може призвести до лісової пожежі.

Про це інформує ДП "Житомирський лісгосп".

"Цю неприємну картину побачили працівники Тригірського лісництва. Наслідки такого відпочинку ви бачите на фото. Непогашене багаття, яке було залишене відпочивальниками, призвело до пожежі, яка була вчасно локалізована оперативними діями лісівників. На жаль, сучасні люди здебільшого піклуються про себе, забуваючи про майбутні покоління. Якщо ви забули загасити багаття, прибрати все сміття, то не можна стверджувати, що ви любите природу", - зазначають лісівники.

 



Сьогодні, 12:18

https://zhitomir-online.com/2020/03/31/naslidky-vidpochynku-gromadyan-na-terytoriyi-trygirskogo-lisnyctva-v-zhytomyrskiy-oblasti-foto.html

0 коммент.:

Дописати коментар