29 березня 2020

На Волині – новий керівник екоінспекції


Волинська область отримала нового начальника Державної екологічної інспекції. Ним став Олександр Кралюк.

Про це у себе на фейсбук-сторінці повідомив народний депутат України, т. в. о. голови Державної екологічної інспекції Єгор Фірсов.

За інформацією нардепа, більшість нових обласних керівників екоінспекції вже приступили до своєї роботи.
«Тож буду намагатись, знайомити вас з кожним. Почнемо з Волині. В цій області багато екологічних проблем, серед іншого вирубка лісу, браконьєри, забруднення водойм. Тому мій вибір пав на Олександра Кралюка не раптово, адже він заступник командира батальону Айдар (2014-2015), пройшов Дебальцево, магістр державного управління, 5 років працював на Чорнобильській АЕС», – йдеться в дописі нардепа.

Єгор Фірсов наголосив, що новий керівник екоінспекції на Волині – відповідальний, принциповий та рішучий.

«Впевнений, що соромно за Олександра на Волині точно не буде. І тепер я не заздрю браконьєрам та «чорним лісорубам» Волині, Олександр там відкриє фронт. Тож Саша, до роботи», – наголосив нардеп.

Читайте також: У Ковелі посадовець Держеконагляду вимагав тисячу доларів хабаря

18:39 29.03.2020
https://business.rayon.in.ua/news/235556-na-volini-novii-kerivnik-ekoinspektsiyi

***


Призначили людину, яка буде боротися з браконьєрами та «чорними лісорубами» на Волині. ФОТО

Сьогодні, 18:23


На Волині призначили керівника Державної екологічної інспекції.

Про це на своїй сторінці в фейсбуці повідомив народний депутат України, тимчасово виконуючий обов'язки голови Державної екологічної інспекції Єгор Фірсов.

"Більшість нових обласних керівників екоінспекції вже приступили до своєї роботи. Тож буду намагатись, знайомити вас з кожним. Почнемо з Волині. В цій області багато екологічних проблем, серед іншого вирубка лісу, браконьєри, забруднення водойм. Тому мій вибір впав на Олександра Кралюка не раптово, адже він заступник командира роти батальону Айдар (2014-2015), пройшов Дебальцево, магістр державного управління, 5 років працював на Чорнобильській АЕС", – йдеться в дописі.

Пан Єгор пише, що новопризначений керівник відповідальний, принциповий та рішучий.

"Впевнений, що соромно за Олександра на Волині точно не буде! І тепер я не заздрю браконьєрам та «чорним лісорубам» Волині, Олександр там відкриє фронт. Тож Саша, до роботи!",

Опублікували також контактний телефон Олександра: +380 966 333 777



https://www.volyn24.com/news/148147-pryznachyly-lyudynu-iaka-bude-borotysia-z-brakonieramy-ta-chornym-lisorubamy-na-volyni-foto


***




"Не заздрю "чорним лісорубам": Держекоінспекцією на Волині керує колишній "айдарівець"


Сьогодні о 19:53


На Волині призначили керівника Державної екологічної інспекції. Про це на своїй сторінці в Facebook овідомив народний депутат України, тимчасово виконуючий обов'язки голови Державної екологічної інспекції Єгор Фірсов.

Читайте також: У волинському заказнику, попри заборону, депутат будує мисливську ферму

"Більшість нових обласних керівників екоінспекції вже приступили до своєї роботи. Тож буду намагатись, знайомити вас з кожним. Почнемо з Волині.

В цій області багато екологічних проблем, серед іншого вирубка лісу, браконьєри, забруднення водойм. Тому мій вибір пав на Олександра Кралюка не раптово, адже він заступник командира роти батальону "Айдар" (2014-2015), пройшов Дебальцево, магістр державного управління, 5 років працював на Чорнобильській АЕС", – йдеться в дописі.

Єгор Фірсов зазначає, що Олександр Кралюк – відповідальний, принциповий та рішучий.

Читайте також: Катастрофічне обміління Світязя: на Волині посадовців підозрюють у зловживанні службовим становищем

"Впевнений, що соромно за Олександра на Волині точно не буде! І тепер я не заздрю браконьєрам та "чорним лісорубам" Волині, Олександр там відкриє фронт", – пише Фірсов.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

0 коммент.:

Дописати коментар