12 березня 2014

Звернення Членів Українського товариства мисливців та рибалок до вищого керівництва держави щодо корупції в Державному агентстві лісових ресурсів України

До ГО «Щит і меч України» звернулися члени Українського товариства мисливців та рибалок з проханням розмістити їхнє звернення до вищих керівників держави щодо корупції в Державному агентстві лісових ресурсів України. Надаємо звернення і звертаємося до керівництва Державного агенства лісових ресурсів України надати свої пояснення і коментарі щодо вказаного звернення та обіцяємо відповідь розмістити на нашому вебсайті.


В.о. Президента України — Голові Верховної Ради України Турчинову Олександру Валентиновичу

Прем’єр міністру України Яценюку АрсеніюПетровичу

Голові СБУ Наливайченку Валентину Олександровичу

Голові Комітету ВРУ з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Чумаку Віктору Васильовичу


Українського товариства мисливців та рибалок

ЗАЯВА

Звертаємося до Вас з надією на допомогу в боротьбі з корупцією, яка і на сьогодні процвітає в Управлінні мисливського господарства Державного агентства лісових ресурсів України.

При Президентові України Януковичу, Державне агентство лісових ресурсів України очолював Сівець Віктор Миколайович, який разом з посадовими особами Київської обласної ради та заступником начальника Управління мисливського господарства Державного агентства лісових ресурсів України Хролом Андрієм Костянтиновичем за час свого перебування на займаних посадах розробили корупційну схему вимагання хабарів від членів Українського товариства мисливців та рибалок та пересічних громадян за отримання погоджень та дозволів на користування мисливськими угіддями, які були в оренді у вказаних громадян. Схема була наступною: при зверненні до вказаних посадовців наших членів чи пересічних громадян Хрол А.К. вимагав у них хабарі у великих розмірах, конкретний розмір яких залежав від площі мисливського угідь. Члени нашого товариства, які впродовж багатьох років утримували мисливські угіддя в належному стані та сприяли їх подальшому розвитку і покращенню умов для полювання, боролися з браконьєрством, годували диких тварин тощо вимушені були роками «оббивати» пороги вказаних державних установ в надії отримати дозвіл чи відповідне погодження на продовження подальшої оренди мисливських угідь, але без дачі хабарів питання позитивно ніколи не вирішувалося.


Окрім того, Голова Київської обласної ради Олександр Качний та Голова комісії з питань земельних ресурсів Київської обласної ради депутат ради Сергій Ареф’єв також були задіяні в наведеній вище корупційній схемі. Після перемоги Євромайдану замість того, щоб піти на «заслужений» відпочинок за корупцію вказані чиновники «перефарбувалися», в наслідок чого Сівець Віктор Миколайович був змушений залишити займану ним посаду, проте замість себе на займаній ним посаді залишив свого кума – Макарчука Ярослава Івановича, з яким активно «деребанив» лісові ресурси України при Президентові Януковичу. Також на займаній посаді залишився і Хрол А.К., який був безпосередньо причетний до отримання вищевказаних хабарів та якого «кришувало» керівництво Київської обласної державної адміністрації, а саме її Голова Присяжнюк Анатолій Йосипович. Сьогодні нам – членам Українського товариства мисливців та рибалок, які підтримали Євромайдан, не зрозуміло, чому вказані хабарники до тепер працюють в Державному агентстві лісових ресурсів України і чому один хабарник змінив іншого. Тому у нас виникає питання: чи для цього саме «Небесна сотня» на Майдані поклала свої життя???

За таких обставин наполягаємо на тому, щоб дали належну правову оцінку вказаним фактам та провели повну люстрацію всіх керівників підрозділів та управлінь Державного агентства лісових ресурсів України з метою навести у вказаній державній структурі лад та назавжди покінчити в ній з корупцією!!!

09.03.2014 року

СЛАВА УКРАЇНІ
З ПОВАГОЮ І НАДІЄЮ НА СПІВПРАЦЮ,
Члени Українського товариства мисливців та рибалок
http://shitimech.com/звернення-членів-українського-товар/

1 коментар:

  1. Вот чем мы отличаемся от демократических стран. Там действуют законы, правосудие. И любое обвинение истинно, когда есть решение суда, пусть даже это будет суд присяжных. Да может раньше, при СССР, при януковиче - они были заангажированные, но сейчас-то совсем другое. Так зачем превращать работу невиновных (до решение суда) граждан Украины в памятные еще в 1937 году решения тройки - расстрелять по кляузе, анонимке. Вот это мне напоминает анекдот, когда на рынке кто-то крикнул - а у ее дочери-проститутки украли миллион. И когда обвиненный стал объяснять, что у него не дочь а сын, и у него не украли, а наградили грамотой. На что получил ответ - а ты теперь пойди и докажи. Да, обращение к высшим чинам государства - это конечно доказательство величия обвинения, но ничто не оправдает незаслуженно обвиненного человека, даже такие благие намерение вместо одного "якобы коррупционера" посадить в кресло еще большего, другого - но своего "коррупционера". Пока не будет решения суда могу только сказать авторам заявления - ГАНЬБА.

    ВідповістиВидалити