11 березня 2014

У Львові затримали нелегальний ліс

11.03.2014 2:15

У Львові на вулиці Луганська, 3, близько 20:30 на території державного підприємства "Львівський військовий лісокомбінат" затримали вантажівку з нелегальним буком та іншим лісом, повідомляє newsoboz.org. з посиланням на gazeta.ua.

"Раніше на підприємстві директором був Одіссей Балабанов, - розповідає новопризначений директор Віктор Плесецький. - Я пост займав перший день. Балабанов здавав на території комбінату багато приміщень орендарям. Я ще не встиг ознайомитися з усіма".

У 20:30 на територію заїхав Камаз з причепом навантажений колодами бука і дошками.

"Стало цікаво, що це за дерево і чому вона заїжджає на нашій території, - розповідає Плесецький. - Підійшли разом з нашим лісником, подивилися на деревину та документи і виявилося, що вони оформлені неналежним чином - колоди не марковані і не чіповані - виглядають як крадені ".


Директор підприємства викликав міліцію. Приїхала слідчо-оперативна група з Сихівського райвідділу міліції, які задокументували порушення і пообіцяли провести експертизу, адже в документах значилося, що водій перевозить тільки бук, а насправді серед дощок була велика кількість іншої деревини. Також у водія була відсутня первинна документація, яка б давала дозвіл на вирубку певній території лісу. Зараз проводиться досудове розслідування.

http://newsoboz.org/proisshestviya/vo-lvove-na-territorii-gp-lvovskiy-voennyy-lesokombinat--10032014211956

0 коммент.:

Дописати коментар