10 березня 2014

Олег Козирєв: Кримчани, що вас чекає в РФ?

Було б справедливо попередити кримчан про те, що їх чекає після приєднання до Росії. Обманювати, як кажуть, недобре.

Отже, кримчани, ось невеликий список цікавих для вас сюрпризів.


1. У вас не буде автономії

Запитайте у Татарстану, якому призначили нового главу з Москви, що таке автономія в РФ. Це ж можна запитати у Інгушетії, Дагестану, Калмикії, Чувашії і далі за списком аж до республіки Саха.


2. Всі ваші партії заборонять
У Росії неможливі регіональні, національні та інші партії. Ви повинні будете пройти пекло Мін'юсту, зареєструвати відділення в купі регіонів Росії і лише після цього може бути у вас буде партія, що представляє інтереси кримчан. Втім, якщо вона буде представляти інтереси кримчан, а не Кремля, то швидше за все лідери партії будуть під слідством, а саму партію все ж таки не зареєструють.




3. Татари стануть екстремістами
Татарські політичні сили сьогодні є важливою складовою суспільного життя Криму. У Росії такі політичні організації були б неможливі. Пройде короткий час і всі лідери татар будуть записані в релігійні екстремісти, поставлені на облік. Ночами до вас у будинку будуть ломитися силовики, а в зведеннях новин все це буде проходити як "знищений глава чергового бандформування".

4. Козаки стануть екстремістами
Кримським козакам буде цікаво дізнатися про долю Ігоря Житенева. Це Хоперский козак, який наважився захищати свою землю від розробників нікелю. Ваша кримська земля теж буде зараз активно перекроюватися. Багато лідерів козачих громад опиняться за однієї гратами з Ігорем Житеньовим. Злочин вам обов'язково придумають, ось побачите, як придумали і Житеньовим.
Так само каток прокотиться і по націоналістам. Дізнайтеся у російських націоналістів, скільки кримінальних справ заведено на їх лідерів, скільки з них перебуває зараз за гратами. Подивіться хоча б на справу Константинова.

5. Армія
У Росії армія призовна. Ваші діти швидко і скоро дізнаються, що таке служба в російській армії, що таке дідівщина і що таке земляцтво.

6. Мітинги і масові акції
Ви більше не зможете, кримчани, проводити вільно мітинги і збори. Досить швидко мітинги будуть дозволяти тільки ті, що вигідні владі, а організатори інших мітингів будуть регулярно штрафуватися, будуть поставлені на облік у Центрі Е, частина опиниться за гратами

7. Телебачення та ЗМІ
Забудьте про плюралізм. Скоро будете згадувати українські телеканали як ковток свіжого повітря. Щоденний Кисельов з щотижневим Соловйовим швидко відучать вас від ТБ.

8. Поліція
Українську поліцію ще будете згадувати, як сон. коли зустрінетеся з російським Євсюковим або з хлоп'ята з Казані. А якщо знайдуться сміливці з вас типу Димовського - зловите на свою шию стільки ж посадок, скільки він вже отримав.

9. Екологія
Ваші прекрасні прибережні ліси будуть вирубані і від них мало що залишиться. Подивіться, що зробили з Сочі.
Вас будуть викидати з будинків без всяких розмов заради чергової дороги, дачі і т.п..

10. Ваші нинішні лідери
Путін не любить незалежних лідерів. Скоро лідери вашої автономії виявляться або в бігах або за гратами.

Це далеко не все, але моя справа чесно попередити.
http://uaport.net/news/ua/go/UN14031040022

0 коммент.:

Дописати коментар