31 березня 2017

"Свіжа кров" у рівненських лісах



Сайт «ВСЕ» писав про нового керівника ДП «Рівнеліс», який пройшов відбір комісії. Писали ми й про зв’язки нового керівника та події котрі передували його призначенню. Однак натрапив на текст рівненської журналістки Інни Білецької, який стосується нового головного лісничого Рівненщини Віталія Суховича і не може з вами ним не поділитись. Далі – мовою оригіналу…

«Свіжа кров. Співбесіда переможця конкурсу на вакантну посаду начальника Управління лісового господарства в Рівненській області. Цей чоловік очолював Висоцький держлісгосп. Так, то прикордонна смуга, бурштин і печаль. 

– Розкажіть про ваші досягненння.

– Ну досягнення, самі головні досягнення – одружений, маю двох синів. Воооо. Ааа. З досягнень рахую, що я корінний поліщук, народився в Сарнах, починав свій трудовий шлях в Сарненськом держлісгоспі...Є депутат обласної ради. Рівенської. З досягнень рахую, що по-можливості працював і працюю для людей на Дубровичинні, створюючи належні умови для наших працівників...

І так далі по біографії. Свіжа кров в лісовому господарстві. Свіжина (так, мабуть, не етично казати, тому закреслюю). Свіжатіна. 

Я зрозуміла, то ви так жартували в Держлісагенстві, коли про свіжу кров говорили? Ну така собі шутка, скажу я вам. Ви якшо надумаєте, то я вам можу ліс показати, не в доларах, і не карті, а так як є. Зауважте, жодних оцінок, лише аналіз свіжості крові». – написала Інна Білецька на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».


Олексій Кривошеєв
31 бер. 2017

0 коммент.:

Дописати коментар