27 березня 2017

Лісник попався з хабарем

Поліція «на гарячому» затримала лісника, який вимагав та одержав неправомірну вигоду в 5 тисяч гривень.

Хабар призначався за відпуск лісопродукції без відповідних документів.

Про це повідомляє сектор комунікації головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Це лісник державного підприємства «Чернігіврайагролісгосп» (за посиланнями "До теми" нижче - новини зі згадуванням цього підприємства).

Він затриманий «на гарячому» в ході розслідування кримінального провадження, зареєстрованого слідчим відділом Чернігівського відділу поліції за ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Працювали оперативники управління захисту економіки в Чернігівській області спільно з працівниками слідчого відділу Чернігівського відділу поліції та працівниками відділу кримінальної розвідки ГУНП в Чернігівській області.

Лісник вимагав 10 тисяч гривень та одержав неправомірну вигоду в розмірі 5 тисяч гривень за відпуск лісопродукції фізичній особі-підприємцю без відповідних документів. Предмет злочину вилучено.

Наразі вирішується питання щодо перекваліфікації даного кримінального провадження на частину 1 статті 368 Кримінального кодексу (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та повідомлення про підозру.

Триває досудове розслідування.

0 коммент.:

Дописати коментар