29 березня 2017

Як громада пропонує зберегти ліси

Пропозиції, побажання, рекомендації для розгляду на зібранні громадської ради при Чернігівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства (відбудеться 29 березня):

1. Збільшення відкритості, прозорості та публічності управління лісовим господарством.

Зокрема, викласти в мережу інтернет всі карти, лісові квитки, плани рубок, перелік сторонніх підрядників та іншу інформацію, яка є суттєвою для управління лісовим господарством та захисту лісів від протиправних вирубок та варварського нищення.

2. Інформація щодо здійснення (або відсутності) чергування після закінчення робочого дня, у вихідні, святкові і неробочі дні (регуляторний акт, план-графік, доцільність, ефективність/результативність, проблемні питання тощо).

3. Стан та проблемні питання виконання спільного Наказу Держкомлісгоспу та МВС України №211/1637 від 26.12.2003 року "Про підвищення ефективності взаємодії органів внутрішніх справ та державних органів лісового господарства з питань охорони лісів".

4. Підготовка та направлення інформаційного звернення до ГУНП в Чернігівській області МВС України щодо стану контролю за транспортними засобами, залученими для перевезення лісу.

5. Підготовка та направлення звернення до ГУНП в Чернігівській області МВС України щодо посилення контролю (зокрема, на КПП) за транспортними засобами, залученими для перевезення лісу.

6. Підготовка та направлення звернення до Чернігівської ОДА та правоохоронних органів щодо проведення інформаційних заходів для збереження лісів та захисту їх від варварського нищення.

0 коммент.:

Дописати коментар