26 березня 2017

Вчені: У дерев можуть бути свої спільноти

Вченим стало цікаво, чи є у представників рослинного світу духовний світ. Вони дослідники це питання і прийшли до висновку, що дерева теж можуть бути розумними і утворювати свої спільноти.



Рослинна цивілізація описується тільки в книгах жанру фантастики, і там її представники спілкуються з людьми за допомогою внутрішньої інформації. В даний час вчені займаються пошуками інших форм життя, чий розум відрізняється від стандартної трактовки, що ґрунтується на діалектичному матеріалізмі. У зв'язку з цим фахівці запропонували теорію, згідно з якою дерева, як і люди, є розумними істотами, які здатні обмінюватися між собою важливими даними.



Разом з іншими представниками рослинного світу утворюється океан знань, описаний у романі Станіслава Лема «Соляріс». Сьогодні людство робить перші несміливі спроби спілкування з деревами, проте вчені вже давно довели їх енергетичні здібності, завдяки яким можна позбутися від негативу і наповнити організм свіжими силами. Фахівці сподіваються, що відкриття таємниці древніх світів надасть можливості людям, які в даний момент важко навіть уявити.

Катерина Вінд...

0 коммент.:

Дописати коментар