12 травня 2017

В Олешківському районі відбулось свято безпеки в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти»



12 травня на мальовничій території кінно-спортивного клубу «Гран-Прі» відбулась акція «Запобігти, врятувати, допомогти» на тему: «Збережемо ліс». Захід організований Олешківським районним відділом обласної служби ДСНС за сприяння Благодійного фонду Євгена Рищука, Олешківської міської ради, ТОВ «Зоотехнологія». Головними учасниками акції стали вихованці Олешківської спеціалізованої школи.

З вітальним словом до дітей звернулась заступник начальника Головного управління Катерина Гаврилова: «Дуже чудово, що сьогодні ми зібрались у такій дружній та святковій атмосфері з однією метою - підтримати цілісність нашої природи, в тому числі берегти її від руйнівної сили вогню».

Далі присутні уважно переглянули фільм про те, як людська недбалість призвела до масштабної лісової пожежі, і як пожежно-рятувальні підрозділи боролися з цією вогняною стихією. Після чого перед глядачами виступила шкільна команда юних захисників природи, розкривши тематику важливості збереження зелених легень нашої планети. А підтвердили дітки свою любов до природи тим, що цього ж дня разом із дорослими дружньо та завзято посадили більше десятка дерев на дитячому майданчику кінного клубу.

Добре враження на хлопчиків та дівчат справила розповідь начальника карулу 21-ї ДПРЧ про автомобіль першої допомоги. Вони з інтересом оглядали різноманітне бойове спорядження, із щирим захопленням приміряли пожежну каску та із запалом долучились до подачі води з пожежного рукава.

На завершення всі учасники дійства отримали подарунки, листівки на протипожежну тематику і вже за обіднім столом кожному дістався шматочок від смачної випічки під гаслом «Запобігти, врятувати, допомогти!».

Діти дістали незабутні враження, адже перед початком шкільних канікул повторили правила безпеки життєдіяльності, і отримали чудові емоції, споглядаючи мальовничу красу рідного краю.













ГУ ДСНС України у Херсонській області

                          А В ЦЕЙ ЧАС                                                              


10 мая на номер Службы спасения «101» г. Олешки от работников лесного хозяйства поступило сообщение о том, что на территории Цюрупинского лесоохотничьего хозяйства в 15-м квартале горит лес.На место происшествия были срочно направлены боевые расчеты областной службы ГСЧС. В...

11 травня о 17:12 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що горить сухостій трави біля с. Гладківка Голопристанського району. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.По прибуттю на місце виклику вогнеборці 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини...


0 коммент.:

Дописати коментар