23 квітня 2019

Профілактування



Аби припинити пожежі у екосистемах рятувальники посилено профілактують їх серед населення

Опубліковано: 23.04.2019, 15:34

У зв’язку з великою кількістю пожеж, які наразі виникають у природних екосистемах краю рятувальники посилюють роботу у напрямку їх запобігання та здійснюють спільно із зацікавленими установами та відомствами позапланові пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів краю.

23 квітня таке відпрацювання відбулось у смт Чинадієво Мукачівського району. Рятувальники роз’яснили місцевому населенню правила пожежної безпеки під час відпочинку на природі та у лісі. Особливу увагу звертали на забороні спалювання сухої рослинності чи сміття на полях, придворових територіях та городах.

Аналогічний захід відбувся і на території села Синевир Міжгірського району. Рятувальники відвідували приватні помешкання громадян і дізнавалися, наскільки вони обізнані у правилах пожежної безпеки. Крім подворового обходу рятувальники навідались до місцевого поштового відділення та торгівельного закладу, де нагадали працівникам правила користування вогнегасником на випадок виникнення пожежі у таких приміщеннях. Кожен учасник заходу отримав тематичну листівку.


У ДСНС України у Закарпатській області
https://zk.dsns.gov.ua/ua/Ostanni-novini/10290.html

0 коммент.:

Дописати коментар