18 червня 2019

Під Києвом СБУшники затримали злочинців за продаж державного лісу (ФОТО)


Фото з місця події

Сьогодні, 18 травня, співробітники СБУ затримали співробітника "Бориспільського лісгоспу" за продаж деревини без належного оформлення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу СБУ.

Співробітники Служби безпеки України у межах протидії незаконній діяльності у сфері лісового господарства викрили схему розкрадання державної деревини в Київській області.

Оперативники СБ України встановили, що до оборудки причетний посадовець Кийлівського лісництва державного підприємства "Бориспільський лісгосп". Службовець збував незаконно вирубану деревину без оформлення відповідних офіційних документів.

Правоохоронці затримали зловмисника під час отримання ним грошової винагороди за продаж місцевому мешканцю одинадцяти кубічних метрів деревини без належного оформлення.

Затримання проводилось працівниками Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області під процесуальним керівництвом прокуратури м. Києва.

Наразі у межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України проводяться санкціоновані обшуки за місцем роботи та помешкання фігуранта справи.

Нагадаємо, що слідчі ДБР за процесуального керівництва Генеральної прокуратури завершили досудове розслідування стосовно співробітника Служби безпеки України за підозрою у пособництві замаху на викрадення людини, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.


18.06.2019, 19:51

0 коммент.:

Дописати коментар