26 червня 2019

Садимо ліс разом.


Минулого тижня в рамках екологічної акції «Майбутнє лісу в твоїх руках», на території Майданського лісництва ДП «Делятинський лісгосп» в кварталі 58 виділ 6 ділянка 4 площею 0,8 га. проводилась посадка лісу.

В акції приймали участь учні 6-Б класу шкільного лісництва Ланчинського ліцею ім. Ю. Шкрумеляка на чолі з керівником Голіней Любою Василівною,а також лісівники головний лісничий ДП «Делятинський лісгосп» Бойко Михайло Васильович, лісничий Дмитрук Іван Васильович, помічник лісничого Кухтар Михайло Васильович та майстер лісу Стефанців Михайло Іванович.

Лісівники розповіли учням про важливість поновлення лісових насаджень, ознайомили з технологією посадки саджанців і нагадали, що дотримання всіх необхідних складових технології посадки лісових культур – запорука хорошої приживлюваності і подальшого їх росту.

Того чудового ,сонячного, травневого дня школярі охоче допомагали – хлопці вправно висаджували саджанці, дівчата підносили посадковий матеріал.На даній ділянці учнями було висаджено 3,200 штук стандартних саджанців лісоутворюючих порід з них: ялиці білої - 1,280 шт., бука лісового - 0960 шт. і дуба звичайного - 0,960 шт. Всі працювали дружно і весело. Учні були сповнені приємних емоцій від того, що допомогли відновити лісові насадження.

ДП «Делятинський лісгосп» щиро вдячний учасникам акції!
Прес-служба ДП «Делятинський лісгосп»

0 коммент.:

Дописати коментар