21 лютого 2014

Анонімно розповісти про незаконне знищення тварин

Якщо інноваційні технології щодо незаконного знищення тварин будуть розвиватися, то коли-небудь браконьєри своїми руками знищать власний бізнес. Коли це трапиться, буде ніде брати слонові бивні або нові роги рідкісних видів носорогів, джунглі будуть пустельними, і різноманітність тваринного світу значно скоротитися.

Але новий веб-сайт, який називається WildLeaks, дає можливість кожному бажаючому вести боротьбу зі злочинами проти тварин, просто розповівши про це. Портал дає можливість користувачам в анонімному порядку про браконьєрство, незаконній торгівлі або вирубці лісів - простіше кажучи, про злочини, які процвітають в тих районах, в яких повідомлення про них є небезпечним для людського життя.

Варто відзначити, що студія SAIT також досягає успіху в розробці різних сайтів.

А творці WildLeaks за основу взяли організацію Elephant Action League. Метою цих людей є можливість полегшити судове переслідування і розслідування злочинів, скоєних особами, які несуть відповідальність за знищення природних ресурсів нашого світу. Інформатор має можливість анонімного завантаження фотознімку, відео або будь-яких інших доказів, які підтверджують факт порушення. Згодом вони оцінюються і підтверджуються міжнародною групою дослідників.


Наше завдання - спростити ідентифікацію, судовий розгляд і прискорити арешт з торговцями, злочинцями, корумпованими урядовцями та бізнесменами, які практикують браконьєрство вимираючих видів і незаконну торгівлю панголіни, мавпами, птахами, великими котячими, а також незаконний деревиною, рогами носорогів і слоновою кісткою.

http://nter.net.ua/vmire/novyiy-sayt-dast-vozmozhnost-anonimno-zayavlyat-o-prestupleniyah/

Від себе доповню: Якщо за розміщення такої інформації давати маленьку нагороду - у дописувачів буде вироблятися безумовний рефлекс. Якщо на перших порах маленька грошова винагорода буде стимулювати звичку берегти природу, у майбутньому це буде хорошою звичкою без усяких винагород. Не вірите - а Ви спробуйте.

0 коммент.:

Дописати коментар