31 травня 2019

Рятувальники Херсонщині провели пожежні навчання

Гарячі тренування провели рятувальники на Херсонщині. За легендою навчань зайнялося аж 70 гектарів лісу і був ризик перекидання вогню на житлові будинки.

Цього разу вчилися гасити всіма наявними ресурсами.




31 травня 2019, 15:43
Дата ефіру/події: П’ятниця, 31 травня 15:43


Херсонські рятувальники отримали гуманітарну допомогу від місії пожежної допомоги Сполучених Штатів Америки




ГУ ДСНС у Херсонській області інформує про отримання допомоги з-за кордону, передає ПІК.

Одним із пріоритетних напрямків діяльності рятувальників Херсонської області є розвиток міжнародних стосунків, зокрема співпраця з закордонними установами у сфері міжнародної технічної допомоги. Як показала практика, перейняття досвіду міжнародних партнерів та отримання від них технічної допомоги сприяють підвищенню ефективності робіт з гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій. За підтримки ректора Таврійського Християнського Інституту Валентина Синього вдалося започаткувати взаємодію з місіями пожежної допомоги Сполучених Штатів Америки.

Американська місія пожежної допомоги АFM направила до Херсону морський контейнер з пожежним обладнанням та інструментом загальною вагою близько 7-ми тонн, який 28 травня отримали рятувальники Херсонщини. Все майно передано безкоштовно як гуманітарна допомога.

На серпень поточного року запланований черговий приїзд на Херсонщину 8-ми офіцерів пожежної служби США для проведення ряду тренінгів.

Херсонські пожежні сподіваються на продовження співпраці з міжнародними організаціями, у тому числі за сприяння Таврійського Християнського Інституту.

0 коммент.:

Дописати коментар