20 березня 2020

Прем'єр-міністр Шмигаль збирає корупційну данину з лісників, сума необхідного "заносу" - $2 млн, - Дубінський



Денис Шмигаль 
з відкритих джерел

Нардеп від фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський заявив, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль "оперативно намагається зібрати з ввіреної йому економіки крупиці корупційної данини". Про це політик повідомив на сторінці у мережі Facebook.

"Тим часом, прем'єр-міністр Шмигаль оперативно намагається зібрати з ввіреної йому економіки крупиці корупційної данини. Лісівники Закарпаття, Івано-Франківщині та Львівщини атаковані низкою депутатів групи "Довіра", які діють у зв'язці з місцевою "авторитетною" групою АСП. Мета атаки - отримати з лісників, які 4 місяці нікому нічого не заносили по 1.5-2 долара з куба деревини, яка була зруйнована/розпиляна/продана", - йдеться в повідомленні.

За словами Дубінського, загальна сума необхідного "заносу" складає 2 млн доларів.

"Якщо компетентні служби зацікавляться прізвищами тих, хто домовляється зі Шмигалем про розподіл цих коштів - в журналі відвідувань кабінету прем'єр-міністра з депутатами "Довіри" є всі потрібні прізвища", - підсумував нардеп.

Нагадаємо, раніше Дубінський у інтерв'ю з Наталкою Влащенко у програмі "HARD Влащенко" на телеканалі ZIK заявив, що у владу понавилазила наволоч, яка не розуміє, що робить, і вже наробила стільки лиха, що люди вийдуть на вулиці.

0 коммент.:

Дописати коментар