20 березня 2020

Тимчасові закриття кемпінгу оголошені для штату Орегон, лісів та дикої природи

Три штати штату Орегон призупинять кемпінг, щоб сприяти зменшенню розповсюдження COVID-19.

Відділ парків та відпочинку в Орегоні розмістить поточних гостей на добу до 2 квітня. Бронювання на всі перебування в державному парку з 3 квітня до 8 травня, включаючи 8 травня, буде скасовано, а плата за сайт повернеться. До 8 травня відомство перевірить закриття табору державного парку, щоб вирішити, чи слід його продовжувати. Рішення стосується всіх індивідуальних та групових ночівлі: кемпінги, юрти, кабіни, тепеди та послуги, якими керують концесіонери. Призупинена послуга також впливає на бронювання для груп групи денного користування.

Департамент лісового господарства штату Орегон підтримує табори в державних лісах Клацоп, Сантьям і Тілламук. Більшість кемпінгів на даний момент закриті на сезон і не відкриються для індивідуального чи групового використання. Цілорічні кемпінги закриватимуться починаючи з понеділка, 23 березня. Усі туалети та приміщення для відпочинку на території табору тимчасово закриваються через обмежені послуги прибирання. Дата повторного відкриття всіх туалетів та державних лісових таборів ще не визначена. Протягом цього часу стежки, лісові дороги та стежки на державних лісових угіддях залишатимуться відкритими для публіки.


Департамент риби та дикої природи в штаті Орегон закриває свої зони дикої природи для того, щоб провести кемпінг на ніч, починаючи з неділі, 22 березня. Наразі деякі зони дикої природи також повністю або частково закриті для всіх відвідувачів у рамках щорічних сезонних закриттів для захисту зимуючих диких тварин. Хоча кемпінг буде заборонено, зони дикої природи, які зараз відкриті, залишаються відкритими для відвідувачів для денних заходів, включаючи перегляд дикої природи, риболовлю, полювання та інший відпочинок на свіжому повітрі. Докладнішу інформацію див. У посібнику для відвідувачів області дикої природи ODFW (посилання внизу).

Площа кемпінгу державних парків, лісів та диких тварин побудовані на відносно невеликі території. Підтримувати соціальну дистанцію важко. Робота з меншою кількістю персоналу та волонтерів стає реальністю, що ускладнює підтримку належних процедур очищення. Для підтримки державної мети зменшити передачу COVID-19 необхідні тимчасові закриття табору. Деталі цих дій - наприклад, дати та програми, що їх стосуються - постійно переглядаються і змінюватимуться в міру розвитку нової інформації.

Це зменшить подорож на великі відстані для багатьох людей, але всі державні агенції з природних ресурсів нагадують жителям Орегони, що місцевий досвід на відкритому повітрі може покращити наше психічне та фізичне здоров'я, особливо зараз. Денні заходи все ще широко доступні та заохочуються. Звичайні нагадування, а також нові інструкції COVID-19 мають місце:

• Підготуйтеся до свого візиту з одягом, запасами та знаннями, необхідними для безпечного відвідування.

• Якщо ви хворі, залишайтеся вдома.

• Чхати і кашляти через тканину (потім викиньте) або всередину ліктя.

• Не торкайтеся обличчя.

• Регулярно мийте з милом та водою принаймні 20 секунд. Вам належить дотримуватися належної особистої гігієни, і не кожне місце в кожному парку можна постійно тримати в чистоті.

• Якщо місце настільки переповнене, ви не можете підтримувати здорову соціальну відстань - принаймні шість футів - знайти інше місце, куди піти.

Знай перед тим, як піти:


0 коммент.:

Дописати коментар