01 лютого 2017

У Держекоiнспекцiї прикарпаття новий керівник



Державну екологічну інспекцію в Iвано-Франкiвськiй областi очолив Ігор Яківчук, який раніше займав посаду першого заступника начальника екоінспекції в області.

Про це повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області.

"З метою забезпечення належної організації роботи Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області та у зв’язку зі звільненням Стефурака Ігоря Ярославовича з посади начальника Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області – Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Івано-Франківської області, наказом Державної екологічної інспекції України від 30.01.2017р. №430 на Яківчука Ігоря Михайловича покладено виконання обов’язків начальника Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області – Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Івано-Франківської області", - йдеться у повідомленні. 

http://firtka.if.ua/?action=show&id=124960

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Звільнений керівник обласної екоінспекції вимагатиме в Міністра екології 1млн. грн. компенсаціїКонкурс на посаду директора НПП "Гуцульщина" оголосили повторно. Пророчук пообіцяв написати заяву на звільнення (фото+відео)Міністр екології Остап Семерак каже, що керівники природних заповідників образились на нього через конкурсВ НПП "Гуцульщина" виявили незаконнку вирубку дерев на майже півмільйона гривеньМіністр екології ініціює перевірку усіх сміттєзвалищМіністр екології Семерак підписав наказ про заборону вирубки лісів у заповідниках та природних паркахДерев’янко просить Гройсмана та Семерака перевірити посадовців Мінекології, які покривали незаконну вирубку лісів в "Гуцульщині"У НПП "Гуцульщина" буде новий директор: в Мінекології таки проведуть конкурсний відбір (документ)Остап Семерак приїхав на Прикарпаття через скандального керівника НПП "Гуцульщина"Косівська громада другу годину чекає міністра екології Остапа Семарака, поки той оглядає ліси (фото+відео, оновлено)Що показали міністру екології в Національному парку "Гуцульщина" активісти та журналісти (відео)Семерак дав доручення звільнити керівника Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській областіКосівська громада другу годину чекає міністра екології Остапа Семарака, поки той оглядає ліси (фото+відео, оновлено)Міністр екології вражений маштабами незаконних рубок карпатських лісів (фото)Очільник прикарпатської екоінспекції, якого грозився звільнити міністр Семерак, досі на посаді

0 коммент.:

Дописати коментар