25 лютого 2017

Комітет з екології Верховної Ради України направив до Кабміну звернення про створення на місці "охотвотчины Януковича" національного парку

За ініціативи народного депутата України, секретаря Комітету з екології Верховної Ради України О. Єднака, та за підтримки керівника Комітету, народного депутата України А.Дирева і всіх членів Комітету, на своєму засіданні 22 лютого 2017 р. Комітет з екології Верховної Ради України підтримав створення Дніпровсько-Тетерівського нацпарку на місці колишніх мисливських угідь Януковича в Сухолуччі та за підписом керівника Комітету народного депутата України А.Дирева відправив звернення до Кабінету Міністрів України з проханням підтримати проект Указу Президента України про створення Дніпровсько-Тетерівського нацпарку.


Як відомо, цій ініціативі нардепів України, Мінприроди України, КЕКЦ та інших екологічних організацій дикий опір чинить глава Держлісагенства України Х.Юшкевич, яка на думку КЕКЦ, сподівається на повернення Януковича і береже його мисливські угіддя в Сухолуччі.

Ми дякуємо народних депутатів України О. Єднака , А. Дирева і всіх інших членів Комітету з екології Верховної ради України за підтримку в створенні парку.



Звернення Комітету по екології Верховної Ради України в Кабмін з приводу мисливських угідь Януковича тут: 43759

Прес-служба КЕКЦ

0 коммент.:

Дописати коментар