08 червня 2017

Ліс – товар чи ресурс: у Житомирі обговорили питання легалізації лісопилок (ФОТО)


У Житомирі 8 червня відбулося засідання круглого столу на тему: «Регуляторні хащі: Ліс – товар чи ресурс?», де керівник проекту разом з присутніми гостями обговорили питання, пов’язані з лісовими ресурсами.


“Сьогодні ми проводимо круглий стіл з питань проблем ринку деревини. Наша організація на даний час аналізує більше 20 секторів сільського господарства. І нам дуже важливо дізнатись про те, яка нинішня ситуація в регіонах з ринками деревини, про які проблеми розкаже влада та які є можливі способи їх врегулювання. У подальших планах – проведення 36 круглих столів у різних секторах України”, – сказав керівник сектору “Сільське господарство” BRDO Андрій Заблоцький.

В Україні на сьогоднішній день легально працює більше дев’яти тисяч лісопилок, а нелегальним є 12 тисяч. Керівник проекту EU4Business/FORBIZ Маттіас Хальдер наголосив на важливості залучення усіх учасників ринку до створення ефективного регулювання в країні.
“Ми, сьогодні, готові поділитись з Житомиром кращим європейським досвідом у сфері регулювань у лісовому господарстві, адже напрацювання ефективних регуляторних змін можливе лише через діалог влади та бізнесу”, - наголосив він.

 

8 Червня 2017, 12:01
Автор: Діана Гречко 
Фото: Діана Гречко


0 коммент.:

Дописати коментар