23 червня 2017

Луценко заявив, що Житомирська область посідає перше місце з вирубування лісу. ВІДЕО

За словами генпрокурора, в області намагалися закрити справу, пов'язану з експортом деревини на загальну суму 7 млн доларів




Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що Житомирська область займає перше місце з вирубування лісу. Про це він сказав під час наради в Житомирі, яку транслював телеканал "112 Україна".

Він розповів, що було прийнято незаконне рішення про закриття провадження, пов'язаного з експортом деревини на загальну суму 7 млн доларів у Житомирській області.

"Моє обурення викликає ще й те, що це провадження визначеного напряму як пріоритетне прокуратура області намагалася приховати від Генпрокуратури. Лише після витребування цього провадження в Київ незаконне рішення про його закриття скасовано прокуратурою області", - сказав він.

"Житомирщина – область, яка займає перше місце з вирубки лісу. Не Івано-Франківська, не Волинська, не Рівненська, не Львівська. Житомирська. Це ваша справа номер 1", - сказав він, звертаючись до керівництва прокуратури Житомирської області.





прес-служба Ю.Луценка (Олександр Косарєв)
https://ua.112.ua/suspilstvo/lutsenko-zaiavyv-shcho-zhytomyrska-oblast-zaimaie-pershe-mistse-po-vyrubtsi-lisu-397477.html

0 коммент.:

Дописати коментар