09 червня 2017

Помічник нардепа з Прикарпаття, якого активісти звинувачували в розкраданні лісу, хоче стати головним лісником України



Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18 травня 2017 року №323-р оголошено конкурс на заміщення вакантної посади першого заступника голови Державного агентства лісових ресурсів.



Як стало відомо «СТИК», документи на участь у конкурсі подав Ігор Тимочко, колишній керівник ДП «Вигодське лісове господарство» та депутат фракції «Партії регіонів» у Долинській районної раді з 2010 по 2014 рр.

Нагадаємо, свого часу екс-директора лісгоспу його ж працівники, активісти та громада району звинувачували в знищенні одного з найбільших державних лісових підприємств області, незаконному звільненні працівників, лобізмі інтересів приватних фірм та корупції.

Колишній керівник, який під час Революції Гідності підпав під народну люстрацію і написав заяву про звільнення, згодом програв всі суди, намагаючись поновитися на посаді директора Вигодського лісового господарства.

Ігор Тимочко неодноразово заявляв, що ніколи не був членом «Партії Регіонів», а тільки співпрацював із владою, оскільки був на державній посаді. Однак, в розпорядженні редакції є документи, які підтверджують входження екс-керівника Вигодського лісгоспу до фракції «Партія Регіонів» Долинської районної ради.

Зараз на офіційному сайті Верховної Ради України зазначено, що Тимочко Ігор Ярославович працює помічником-консультантом народного депутата Володимира Шкварилюка за строковим трудовим договором на постійній основі.

У вересні минулого року І.Тимочко вже брав участь у конкурсі на посаду заступника Держагентства лісових ресурсів.

Зважаючи на те, що у травні було звільнено голову Держагентства Христину Юшкевич, особа, котра займе посаду першого заступника стане на певний період одноосібним очільником відомства, яке координує і контролює державну політику у сфері лісових ресурсів.


Опубліковано: 08/06/2017 - 18:00

0 коммент.:

Дописати коментар