27 жовтня 2017

«АРМАГЕДОН!»: Продовжується знищення унікальних Карпатських лісів. Це варварство на заповідній території!

Сьогодні продовжується знищення унікальних Карпатських лісів! Це варварство на заповідній території! У нас крадуть наше здоров’я!

Подивіться ці кадри: таке враження, що тут був “армагедон”. Я взяла участь у зйомках СОЦІАЛЬНОГО ВІДЕО, щоб показати всю проблему руйнування первісної природи Карпат. Повідомляє «Всем! Всем! Всем!» із посиланням на www.narod.net.ua

Можливо, ви побачите ці кадри і зрозумієте, як відбувається знищення лісів. Виламуються дерева… вирубується все підряд… викорчовується повністю з ґрунтом… Ми маємо об’єднатися і зробити все, щоби зупинити таке ставлення до нашої землі. Це наша Гідність.
«АРМАГЕДОН!»: Продовжується знищення унікальних Карпатських лісів. Це варварство на заповідній території!

Звертаюся до всіх, хто до цього причетний. Державники, які це прикривають, державні структури, які причетні до рубки лісу мають за це відповісти! Дякую Президенту України Петро Порошенко за прийняті нещодавно закони. Тепер давайте виконувати ці закони! Створювати правила поводження та норми контролю над природніми ресурсами, щоб ні Карпатам, ні іншим унікальним територіям України не загрожувало повне знищення!

ДЕРЖАВНЕ АГЕНТСТВО ЛІСОВИХ РЕСУРСІВ УКРАЇНИ (голова Kristina Yushkevych, заступник голови Volodymyr Bondar)

Віддайте заповідні території національним паркам!

Це координати вирубки лісу в Карпатах:
48°13’47.6″N 24°38’25.0″E
Автошлях P 24, Яремчанський район, Івано-Франківська обл.

На фото червоною міткою позначено місце де ми робили зйомку.
Що ви про це думаєте? Як діяти?

0 коммент.:

Дописати коментар