27 жовтня 2017

Шановний Валерій Іванович! Вітаємо з Днем народження!




Шановний Валерій Іванович! Від імені колективу Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства сердечно вітаємо Вас з Днем народження!

Закарпатський ліс – це природний дар, дбайливо збережений нашими пращурами, невід’ємна частина пейзажу, складова неповторну привабливість і красу краю. Скільки гарних пісень, чудових віршів складено про ліс, скільки талановити закарпатськими митцями написано чудових картин. Як і сотні років тому ліс годує, зігріває і дає житло людям і братам нашим меншим.

Краса природи і добробут працівників лісового господарства залежить від її господарника!

Завдяки невтомній праці Ви користуєтеся заслуженим авторитетом як відповідальний, компетентний керівник. Висока самовіддача, наполегливість і постійний пошук ефективних шляхів вирішення поставлених завдань допомагають Вам в діяльності, спрямованій на збереження і примноження лісових багатств Закарпатського краю.

Ми бажаємо Вам і надалі залишатися таким же енергійним, активним і вірним нашій спільній справі – захисту лісу. Нехай виконуються Ваші заповітні мрії, а можливі перепони на життєвому шляху будуть переборні і лише збільшать Вашу силу, подарувавши мудрість і досвід.

Бажаємо Вам, лісівнику, який присвятив своє життя лісовому господарству, тому, хто любить і оберігає ліс, міцного, як дуб, здоров’я, сімейного щастя, процвітання, радості, оптимізму, життєвої енергії, стабільності, успіхів у праці та Божої Благодаті!

0 коммент.:

Дописати коментар