28 червня 2018

Виноградівські рятувальники та лісівники провели спільний рейд



Щорічно лісові пожежі завдають величезних збитків природі і державі. Найбільша кількість пожеж, як правило, припадає на літній період. Практично всі лісові пожежі в Україні є наслідками неправильного поводження з вогнем, тобто виникають через порушення правил пожежної безпеки в лісах України.

У вихідні і святкові дні ліс відвідує велика кількість людей, тим паче зараз, коли достигли ягоди, з’явилися перші гриби, а денна температура повітря перевищує становить близько+ 30 оС. Такі факти призводить до різкого зростання виникнення осередків вогню в лісі.

З метою попередження фактів виникнення лісових пожеж працівниками Виноградівського районного відділу, 6-тої державної пожежно-рятувальної частини ДСНС України та лісовою охороною ДП «Виноградівський Держлісгосп» проводяться спільні рейди. Під час проведення рейдів вони роз’яснюють населенню, яке відпочиває в лісі чи поблизу лісових масивів, правила поведінки з вогнем, правила техніки безпеки в лісі та попереджають за відповідальність, що виникає при порушенні правил.

Пам’ятаймо: ліс – це наше спільне національне надбання і багатство, яке ми повинні берегти задля майбутніх поколінь.

Шановні громадяни, будьте свідомими! Пам’ятайте, що лише висока культура поводження з вогнем, дотримання правил пожежної безпеки позбавить вас від біди і страждань, котрі несуть за собою пожежі!

Виноградівський районний відділ У ДСНС України у Закарпатській області

0 коммент.:

Дописати коментар