29 червня 2018

Житомирська область: рятувальники та лісівники проводять профілактичну роботу щодо безпечного відпочинку на природі

Вже другий день поспіль рятувальники Житомирщини проводять посилену профілактичну роботу з мешканцями та гостями області щодо безпечного відпочинку на природі.

29 червня фахівці ДСНС спільно з працівниками природнього заповідника «Древлянський» здійснили патрулювання в лісових масивах поблизу смт Народичі та на річці Уж. Фахівці наголосили відпочиваючим, що в жарку вітряну погоду категорично забороняється розводити багаття в лісах особливо біля дерев. Вогонь швидко розповсюджується по сухому трав’яному настилу й може призвести до масштабної пожежі. Також вони зауважили, що незнання правил не звільняє від відповідальності, адже за навмисну шкоду природі до винуватців події застосовуються як адміністративні так і кримінальні стягнення.

Громадянам, які знаходилися на березі водойми, особливо батькам із дітьми, рятувальники нагадали основні правила безпечного відпочинку на воді. Усі проінструктовані отримали листівки із застережливою інформацією.

Подібні рейди сьогодні також відбулися на Соколовському кар’єрі в м. Житомир та на водоймі в селищі Хорошів, де 28 червня фахівці ДСНС вилучили з місцевої водойми тіло 28-річного чоловіка.



У ДСНС України у Житомирській області
Опубліковано: 29.06.2018, 19:05

0 коммент.:

Дописати коментар