20 травня 2019

Рятувальники Полтавщини тренуються гасити пожежу в лісі



Рятувальники Полтавщини проводять комплекс профілактичних заходів щодо запобігання виникненню пожеж в лісових масивах, зокрема – роз’яснюють громадянам правила пожежної безпеки під час відпочинку на природі, проводять спільні навчання.



Так, за останні кілька днів вогнеборці Котелевського, Кременчуцького, Лохвицького та Пирятинського районів разом з представниками лісгоспів провели тренування з протидії пожежам у лісових масивах та екосистемах. Про це повідомили в ГУ ДСНС в Полтавській області.

Під час спільних навчань було відпрацьовано розгортання сил та засобів пожежно-рятувальних підрозділів та підрозділів обласного управління лісового та мисливського господарства, організацію та проведення гасіння низової та верхової лісової пожежі.

Дані навчання дають можливість відпрацювати координацію та взаємодію служб, які залучаються для гасіння пожеж, надання допомоги постраждалим. Вдосконалення навичків забезпечить оперативну ліквідацію реальної пожежі, що дасть змогу мінімізувати наслідки надзвичайної ситуації.




0 коммент.:

Дописати коментар