29 липня 2019

Чи запрацює закон, що покликаний захищати лісосмуги України


Знищення лісосмуг в Україні за останні роки набуло непомірних масштабів. Так звані “чорні лісоруби” знищують десятки гектарів лісу і майже завжди залишаються не покараними.

На початку 2019 року в Україні нарешті з'явився закон, що мав навести лад у питаннях лісосмуг. Необхідні законодавчі акти занепокоєні громади чекали ще у квітні. Адже чим ближче до опалювального сезону, тим менше залишається дерев у лісосмугах. Подробиці дізнавались наші журналісти.



Телеканал TV5
Опубликовано: 29 июл. 2019 г.

***


Чи запрацює закон, що покликаний захищати лісосмуги України


29 июля 2019


Знищення лісосмуг в Україні за останні роки набуло непомірних масштабів. Так звані “чорні лісоруби” знищують десятки гектарів лісу і майже завжди залишаються не покараними



Хто для власних потреб йде у ліс з сокирою, а хто і у промислових цілях безжально знищує лісові насадження, продаючи, по факту, викрадений у держави ліс. Злочинців затримати вдається вкрай рідко, адже багато років землі, на яких розташовуються лісові насадження не мали господаря. 

На початку 2019 року в Україні нарешті з’явився закон, що мав навести лад у питаннях лісосмуг. Необхідні законодавчі акти занепокоєні громади чекали ще у квітні. Адже чим ближче до опалювального сезону, тим менше залишається дерев у лісосмугах. Подробиці дізнавались наші журналісти.

0 коммент.:

Дописати коментар