25 липня 2019

Вітання Олександра Матусевича з обранням народним депутатом України



Шановний Олександр Борисович!

Вітаємо Вас з обранням народним депутатом України! Ваша перемога на виборах - це гарантія довіри людей до Вас, як до політика і як до людини. Серйозний підхід до роботи, рішучість, відповідальність і досвід - ось, що цінують жителі нашого регіону, які віддали за Вас свої голоси. За такий короткий термін, перебуваючи на посаді директора ДП «Вигодський лісгосп», Ви вже встигли показати, як можете і як повинен працювати справжній керівник підприємства.

Ми впевнені, що ці вибори стануть знаковими, переломним моментом в житті нашого регіону, жителі якого не пошкодують про те, що віддали свої голоси саме за Вас. Ви усвідомлюєте необхідність змін і готові довести, що зміни на краще можливі. А значить, вони обов’язково будуть. Ви намагатиметесь докорінно змінити стару систему влади, втілити курс Президента Володимира Зеленського у конкретних законопроектах і політичних рішеннях, готові сформувати професійний уряд народної довіри у складі фракції партії «Слуга Народу» у Верховній Раді .

Безумовно, Ваші професійні і особисті якості - досвідченість, працьовитість, цілеспрямованість - стануть відмінною підмогою у виконанні цієї нелегкої місії, яку жителі регіону довірили Вам. Вони очікують: і вирішення соціально-економічних питань, і налагодження плідної роботи всіх державних структур, і простого людського ставлення до їхніх проблем. Сподіваємося, що Ви дотримаєтеся своїх обіцянок і готові взятися за роботу будь-якої складності.

Виборці округу №86 розуміють: на даний час нам потрібен прогресивний і енергійний депутат, який чітко ставить перед собою мету і активно її добивається. Ваша сьогоднішня ціль - добробут нашого округу, а це масштабна і благородна мета, і жителі нашого регіону готові надати Вам цілковиту допомогу і підтримку в її досягненні. Діяльність на такому високому посту вимагатиме від Вас невичерпної енергії, повної віддачі, високої компетентності і далекоглядності. Всіма цими якостями Ви володієте сповна, а значить проблем з вирішенням поставлених завдань не виникатиме.

Нам імпонує взятий Вами курс на поліпшення всіх сфер життя жителів нашого округу. Рішення проблем охорони здоров'я і освіти, розвиток інфраструктури, зокрема капітального ремонту регіональної дороги Долина-Хуст, реформування житлово-комунального господарства, будівництво берегоукріплюючих споруд вздовж гірських річок, реконструкція наявних та будівництво нових залізобетонних мостів, привернення уваги до розвитку малого і середнього бізнесу, підтримка місцевих виробників, захист лісу і дбайливе ставлення до нього - ось що потрібно нашому округу. Приємно, ​​що Ви, розуміючи це, готові діяти, і діяти реально, а не на словах.

Бажаємо Вам поваги і визнання у майбутніх колег-депутатів Верховної Ради України, підтримки близьких і міцного здоров'я! Бажаємо сил і натхнення, адже мають бути реалізовані ще так багато планів. Від щирого серця бажаємо Вам сміливості у прийнятті рішень в інтересах нашого регіону, цікавих проектів та успіхів у здійсненні задуманих планів.

З повагою колектив ДП «Вигодський лісгосп» 22.07.2019 року



0 коммент.:

Дописати коментар