09 квітня 2020

Спіймав палія, отримав 99.9 % знижку: у Львові започаткували флешмоб



ТОВ «Оптика Нова» (вул. Гнатюка, 12) започаткувала у Львові флешмоб із нагородження людей, які впіймають паліїв трави.

Як повідомляє «Оптика нова» у Facebook, флешмоб називатиметься «Будь як Божик» у честь Олега Божика, першого переможця, який нещодавно впіймав на Городоччині палія трави, викликав поліцію і вся процедура є оформлена і задокументована.



«Оптика Нова дбає не тільки за ваш відмінний зір, а й турбується за екологію. Нещодавно редакції інтернет порталів «Діло» та «Форпост» оголосили нагороду за протидію підпалювачам сухої трави, що як відомо руйнує екосистему України. Ми також не стоїмо осторонь і нагородили знижкою 99.9 % на сонцезахисні окуляри небайдужого громадянина, що затримав палія і домігся його покарання. Закликаємо усіх свідомих громадян долучитись до флешмобу і разом протидіяти новітнім варварам. Кожного тижня ми будемо надавати 99.9 % знижку на сонцезахисні окуляри без обмеження вартості, першому , хто засвідчить свою участь у цій боротьбі. А на честь засновника цього руху назвемо цей флешмоб «Будь як Божик », – йдеться у повідомленні.



Волонтер та реставратор Олег Божик є місцевим депутатом з Городка, який також займається різною просвітницькою роботою з пропаганди історії свого краю.

31 березня між м.Городок та с.Братковичі, о 14:45, Божик затримав палія трави. Як би не його дії, то орієнтовна площа, яка мала вигоріти становить 7 гектарів, у тому числі дві альтанки, два садки з фруктовими деревами.

«Я сьогодні впіймав палія, зупинив машину побачивши підпал, догнав його за 100 метрів від місця підпалу, привів туди, заставив все потушити і викликав поліцію, яка прибула на місце події за 10 хв (за що окрема подяка за оперативність), написав пояснення і поїхав з відчуттям маленького щастя…», – написав у Facebook Олег Божик.

До слова, директором ТОВ «Оптика нова» є Роман Бориско.



Нагадаємо, у Львові оголосили винагороду за злісних паліїв сухої трави.

0 коммент.:

Дописати коментар