11 квітня 2020

На Закарпатті ДБР повідомило про підозру майстрові лісу, що смертельно травмував людину

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, повідомили про підозру майстрові лісу одного з Державних лісомисливських підприємств Закарпатської області. Правоохоронець підозрюється у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло смерть потерпілому (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).



За даними слідства, 14 листопада 2019 року правоохоронець, перебуваючи за кермом автомобіля «ВАЗ-21099», не впорався з керуванням в одному із сіл Закарпатської області, виїхав на узбіччя та скоїв наїзд на пішохода. Унаслідок ДТП потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження та через 5 днів помер у лікарні.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Закарпатської області.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого, повідомили Закарпаття онлайн в Державному бюро розслідувань.

Як повідомляє прокуратура Закарпатської області, йдеться про ДТП, яка трапилась у листопаді 2019 року у смт Дубове Тячівського району.

У ході слідства зібрано докази, які підтверджують, що майстер лісу ДП «Мокрянське ЛМГ» перевищив допустиму швидкість, не впорався з керуванням та допустив наїзд на 48-річного місцевого мешканця.

Від отриманих травм, чоловік помер через декілька днів у місцевій лікарні.
Закарпаття онлайн
10 квітня 2020 р.
https://zakarpattya.net.ua/News/201260-Na-Zakarpatti-DBR-povidomylo-pro-pidozru-maistrovi-lisu-shcho-smertelno-travmuvav-liudynu

***

На Закарпатті судитимуть майстра лісу, який допустив наїзд на пішохода у Дубовому


Йдеться про ДТП, яка трапилась у листопаді 2019 року у смт. Дубове, Тячівського району.У ході слідства зібрано докази, які підтверджують, що майстер лісу ДП «Мокрянське ЛМГ» перевищив допустиму швидкість, не впорався з керуванням та допустив наїзд на 48-річного місцевого мешканця.

Від отриманих травм, чоловік помер через декілька днів у місцевій лікарні.

Наразі триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі ТУ ДБР у м. Львові, інформує пресслужба прокуратури Закарпатської області.

0 коммент.:

Дописати коментар