16 лютого 2017

На Полтавщині почастішали напади вовчих зграй на дворових собак і худобу



Мисливцям доводиться відстрілювати хижих тварин

Кілька районів Полтавської області страждають від зграй вовків, які наводять жах на місцевих жителів. Про це повідомляє АСН, посилаючись на інформацію від місцевих жителів.

Як зазначається, хижаки заходять в населені пункти навіть вдень, нападаючи на дворових собак і худобу. Єгерям і мисливцям доводиться відстрілювати тварин.

Місцеві єгері стверджують, що в вага середнього вовка становить 50 кілограмів і більше, а такі крупні особини вже є реальною загрозою для безпеки людей. Селяни заявляють про те, що бояться виходити на вулицю, тому що взяти під контроль ситуацію і повністю ізолювати вовків від людей не вдається. Особливо бояться за своє життя люди, чия робота пов'язана з перебуванням на вулиці, наприклад листоноші. Їх начальство не забезпечило ні засобами захисту, ні транспортом.

За словами людей, хижаки біжать з лісів та інших суміжних районів, в яких вже кілька місяців поспіль проводиться масове знищення диких кабанів, серед яких продовжує ширитися свиняча чума.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Чернігівщині прикордонникам вдалося врятувати перехожого від вовка.

http://zaxid.net/news/showNews.do?na_poltavshhini_pochastishali_napadi_vovchih_zgray_na_dvorovih_sobak_i_hudobu&objectId=1418122

0 коммент.:

Дописати коментар