16 лютого 2017

Заборона вивезення закарпатського лісу за кордон та інші рішення. ВІДЕО

На черговому засіданні Закарпатської обласної ради вирішували пріоритетні питання області.

Відзвітували про свою роботу за минулий рік представники прокуратури і патрульної поліції області.

«Загальна картина в порівняні з 2015 роком є втішна», — Юрій МАРЦЕНИШИН, начальник головного управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві

«Пользи від вас нема ніякої. Вас треба об’єднати з національною поліцією яка би вами керувала», Генадій МОСКАЛЬ, голова Закарпатської ОДА

Депутати прийняли рішення щодо продовження мораторію на вивезення деревини за кордон. Ліс – одне з основних джерел доходу на Закарпатті, і цим рішенням передбачається створення умов для переробки деревини у межах області, а разом з тим і створення нових робочих місць.

«Депутати Закарпаття проти того щоб вивозили не оброблену деревину за межі Закарпаття. Ми хочемо щоб тут створювались нові місця робочі. Ліс – це одне з основних джерел доходу на Закарпатті і ми хочемо щоб тут відбувалась глибока переробка лісу», — Михайло РІВІС, голова Закарпатської обласної ради.

Наприкінці засідання журналістів попросили вийти, для того аби депутати змогли обговорити вирішення проблеми боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів в області.

«Для того щоб не було піару депутати прийняли рішення, що ми будемо розглядати питання допомоги у створенні підрозділів в боротьбі з наркотиками. Але і жорстко їх питати за результати», — Михайло РІВІС, голова Закарпатської обласної ради.

Наступне пленарне засідання облради заплановано на 23 березня. Тоді ж про свою роботу в питанні боротьби з незаконним обігом наркотичних речовин відзвітує представник національної поліції області.



uzhinform.com

0 коммент.:

Дописати коментар