06 червня 2017

Луганська область: за минулу добу рятувальники Луганщини ліквідували 7 загорянь сухої трави на відкритій території, площа яких склала понад 6,5 га

За минулу добу, 5 червня, рятувальники Луганщини здійснили 7 виїздів на ліквідацію загоряння сухої трави та гілля на відкритій території, загальною площею понад 6,5 га.

Найбільше від пожеж постраждав Станично - Луганський район, де вогнем було знищено 3,5 га сухої рослинності та існувала загроза лісовим насадженням. Подібна пожежа сталася у Білокуракинському районі, де пожежею було знищено 3 га сухої трави.

Причини виникнення пожеж наразі з'ясовують фахівці.

Завдяки оперативним та професійним діям вогнеборців, вдалося вчасно ліквідувати загоряння та попередити розповсюдження вогню на більшу територію.

Шановні громадяни!

Зважаючи на різке збільшення кількості загорань сухостою та з метою попередження виникнення трагічних наслідків Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає кожного суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах. В першу чергу, не випалюйте стерню на полях, суху траву та сміття на присадибних ділянках, не розводьте відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, не розкидайте недопалки та сірники на суху трав’яну підстилку. Стежте, щоб діти не бавилися з вогнем!

Пам'ятайте! В разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації негайно викликайте Службу порятунку за номером 101!


Опубліковано: 06.06.2017, 10:00
http://www.dsns.gov.ua/ua/Nadzvichayni-podiyi/62880.html





ГУ ДСНС України у Луганській області

0 коммент.:

Дописати коментар