23 червня 2017

На Слобожанщині представлено нового керівника лісового господарства



22 червня заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар представив нового начальника Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства Зінченка Олександра Івановича.

У заході взяли участь директори лісогосподарських підприємств області, представники обласної державної адміністрації, керівники факультетів лісогосподарського напрямку вищих навчальних закладів області, а також керівництво організацій прямого підпорядкування: УкрНДІЛГА, Ліспроект, Харківдіпроагроліс, Харківлісозахист.

Під час свого виступу заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар порушив питання щодо ситуації, яка склалася в лісовій галузі з фінансуванням південно-східного регіону, оцінки роботи лісівників на рівні держави, формування в громадськості позитивного іміджу роботи лісівників.

Так як Олександр Зінченко сам з сумських країв, Володимир Бондар закликав присутніх допомогти новопризначеному начальнику гідно виконувати покладену на нього державою місію в області. Також керівнику харківських лісів він побажав міцного здоров’я, плідної праці на благо лісової галузі та створити таку команду, яка б дала змогу гідно виконувати поставлені задачі.

У свою чергу, Олександр Зінченко запевнив, що поставлені перед обласним управлінням завдання будуть виконуватися в повному обсязі задля збереження та примноження лісів на Харківщині.

За інформацією Прес-служби Харківського ОУЛМГ
2017-06-22 17:32:21
Новина на Facebook

0 коммент.:

Дописати коментар