02 червня 2017

На Рівненщині – новий керівник лісової галузі



Заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар представив сьогодні нового начальника Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталія Миколайовича Суховича.

Володимир Бондар висловив сподівання, що з приходом нового керівництва, в лісовому господарстві краю, яке має високі напрацювання та значні здобутки, посилиться відповідальне та професійне ставлення до вирішення складних питань. На сьогодні в області реалізовується пілотний проект рекультивації земель лісогосподарського призначення, порушених внаслідок незаконного видобування бурштину. Це новий напрям роботи, який потребує підвищеної уваги та концентрації всіх зусиль.

У свою чергу Віталій Сухович наголосив, що галузь працюватиме максимально прозоро, буде надаватися оперативна інформація про всі заходи, до роботи активно залучатимуть представників громадськості.

Довідка: Сухович Віталій Миколайович народився 1 червня 1979 р. в м. Сарни Рівненської області. Закінчив Український державний університет водного господарства та природокористування, де отримав диплом менеджера-економіста, а також Національний лісотехнічний університет України, з присвоєнням кваліфікації спеціаліста з лісового господарства. З 2009 року працював на посаді директора ДП «Висоцький лісгосп».

30 березня 2017 року Віталій Сухович здобув перемогу у відкритому конкурсі на посаду начальника Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства.

0 коммент.:

Дописати коментар