19 червня 2017

Тячівські лісівники облаштовують зони відпочинку для подорожуючих

 

До об'єднання приєдналися 65 органів місцевого самоврядування – починаючи від Тарнівців Ужгородського району і закінчуючи Солотвиним Тячівського району.


Лісівники Тячівського лісгоспу днями розпочали роботи з облаштування зони відпочинку в угіддях Дубівського лісництва. Як розповідає директор лісгоспу Наталія Катреняк, у рекреаційному пункті, що неподалік джерела з водою на початку с. Красна, будуть встановлені бесідка, мангальниця, гойдалки для малечі і ще чимало цікавинок для гостей. Наразі лісівники вже очистили криницю з джерельною водою.

Також передбачається, що у лісфонді буде встановлено інформаційні панно, які закликають відвідувачів берегти ліс.

Пріоритетним напрямом роботи Тячівського лісового господарства є облаштування рекреаційних зон та створення зручностей у лісі для мандрівників і місцевих мешканців. І оцінку якісному виконанню цієї роботи дадуть самі ж люди. Вже облаштовано такі зони в Тернівському лісництві, зокрема, на території сіл Нижня Апша та Глибокий Потік, загалом 10 зон відпочинку. Одну таку місцину – у Тереблянському лісництві, – зазначила директор лісгоспу Наталія Катреняк.

Лісівники звертаються до подорожуючих з проханням: дбайливо ставитися до природи та задля безпеки і захисту лісу від пожеж розводити багаття у спеціально передбачених місцях.

0 коммент.:

Дописати коментар