31 січня 2018

На вирубку Шахтинському лісі в Ужгороді накладено мораторій Закарпатським ОУЛМГ. ВІДЕО

На вирубку Шахтинському лісі в Ужгороді накладено мораторій Закарпатським ОУЛМГ - оголосив про дане рішення керівник обласного відомства Валерій Мурга на пікеті ужгородців, які прийшли сьогодні пікетувати Ужгородський лісгосп та обіцяв до кінця дня надати письмову копію даного рішення. Водночас призначена і службова перевірка щодо причетності лісовиків до даного лісового свавілля. 

Також обласний лісник запевнив, що якщо рубки продовжаться - він негайно звільнить винних посадових осіб лісництва, які зобов'язані забезпечити охорону від несанкціонованих рубок. 

Про масові рубки ділової деревини в мікрорайоні "Шахта" вчора зазначала і еколог РМЕО "Екосфера" Оксана Станкевич-Волосянчук: "Ужгородці, кому не байдуже до приміського лісу в районі "Шахта", який, попри усі наші домовленості продовжує рубати Ужгородський ДЛГ, просимо прийти завтра, 31 січня 2018 року, під офіс Закарпатського обласного управління лісомисливського господарства на вул. Собранецька, 156 о 12.30, і висловити свою позицію! #FSC" http://zakarpattya.net.ua/News/178324... 


Громадський правозахисник Віталій Грегор 31.01.2018