28 січня 2018

На Сумщині під час полювання застрелили заступника голови РДА



На полюванні у Сумській області загинув депутат райради

Через смерть політика поліція відкрила карну справу за статтею «вбивство»

Депутат Лебединської райради, заступник голови районної адміністрації Іван Легкий загинув внаслідок пострілу під час полювання у Сумській області. Про це повідомила речник обласної поліції Ельвіра Біганова в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Повідомлення про те, що в лісовому масиві с. Московський Бобрик на полюванні в результаті пострілу загинула людина, надійшло сьогодні до чергової частини о 10:38. На місце події виїхала і зараз там працює слідчо-оперативна група. Загиблому чоловіку 60 років. Він є депутатом Лебединської райради, також - заступником голови Лебединської районної адміністрації», - сказала Біганова.

За її даними, чоловік загинув миттєво.

«По даному факту поліцією вже розпочате кримінальне провадження за ст. 115 ККУ «Вбивство», в рамках якого слідчі встановлюють всі обставини і причини загибелі чоловіка. Допитуються зараз всі, хто з ним був», - додала речник районної Нацполіції.

Нагадаємо, в Україні заборонили полювання на деяких тварин.
Джерело: 112 Україна
https://glavcom.ua/news/na-polyuvanni-u-sumskiy-oblasti-zaginuv-deputat-rayradi-469314.html



У Сумській області під час полювання застрелили заступника голови Лебединської районної державної адміністрації. Про це у коментарі УНН повідомила начальник відділу комунікації Головного управління Нацполіції області Ельвіра Біганова. 

За її словами, сьогодні о 10.38 на лінію “102” надійшов сигнал про те, про те, що під час полювання в лісовому масиві біля села Московський Бобрик Лебединського району загинула людина.

“Особу загиблого встановили швидко: він працював заступником голови Лебединської районної адміністрації, а також був депутатом районної ради. Наразі поліція розпочала кримінальне провадження за статтею 115 ККУ ( вбивство ) і в рамках цього кримінального провадження ми з’ясовуємо, що стало причиною даної трагедії. Не виключаємо, що це був нещасний випадок”, — сказала Е.Біганова.

Вона зазначила, що вбитому було 60 років.
Джерело: УНН

У Сумській області на полюванні застрелили чиновника РДА

Корреспондент.net, Сьогодні, 15:50


Фото: lbd.sm.gov.ua
Іван Легкий

Трагедія сталася в лісовому масиві біля села Московський Бобрик Лебединського району приблизно о 10:38 неділі. Поліція розглядає подію як нещасний випадок.

У Сумській області під час полювання застрелили заступника голови Лебединської районної державної адміністрації Івана Легкого. Інформація про трагедію надійшла правоохоронцям о 10:38 неділі, 28 січня, повідомила начальник прес-центру обласної поліції Ельвіра Біганова.

"Особу загиблого встановили швидко: ним виявився заступник голови місцевої райдержадміністрації. Поки поліція кваліфікує подію як нещасний випадок. Але на місці працює слідчо-оперативна група, допитують усіх учасників полювання", - зазначила Біганова.

Про остаточну кваліфікацію події в поліції обіцяють повідомити пізніше.



Легкий народився 9 грудня 1957 року в селі Межеріч Сумської області.

Раніше в Чугуївському районі Харківської області чоловік, прострілюючи мисливську рушницю, попав у двох молодих людей 17 і 19 років.