27 січня 2018

Бивши Ловиште Јанукович поново окренуо "Кедар" и Гослесагентством Украјину у Роиал Хунт

Чини се да је недавна независност дала наду да Империал Лов у Украјини ће бити завршена. 

Дакле, људи тражили, као што је обећао лидери Маидан, који су данас председника Украјине и другим местима лидерства. Међутим, њихова обећања су обећања поново. Царски Лов у Украјини не постане мањи, већ напротив више. Неки краљевски лов где су бивши власници побегли у Русију, није било ново. Више похлепан. Који служе исте Кхолуи лова структуре створене чак и под Јанукович.

На пример, у краљевској лову број 1 у Украјини, у Сухолуцхе (Дњепра-Тетеривска шума за лов фарми, која припада Гослесагентства Украјини и где лов тече створио лично Јануковича, "Друштво за ловци и риболовци" Цедар "). Ова псеудо-јавна организација Киевоблсовет о наредби Јанукович или неко из његове пратње је кирију охотползование Сухолуцхе 49 година. 

О незаконите активности "Цедар" у време Маидан је написано пуно, али нико није затворен, она ради до данашњег дана и поново организује лови ЦАПС, али не и за Јанукович банде, и за садашње власнике.


Скоро цела територија краљевске лова је затворена од људи око постоје баријере са бравом



На многим оградама, "Цедар" је затворио путовање знаком


У шуми "Цедар" за ловске угодности нових власника илегално је оградила мрежу са стубовима огромних подручја, гдје локални становници и посјетиоци више не могу доћи


Овде је "Цедар" такође успоставио свој знак



"Кедар" дрско крши украјински закон, не дозвољавајући људе у шуму, која је власништво народа Украјине, а не приватна имовина "Цедара" или Гослесагенства Украјина.

Заправо, људи који су дошли у Сухолуцхие могу посјетити само мали појас приобалне зоне између пута обичне употребе и Дњепера. Остатак територије, са површином од око 20.000 хектара, је незаконито затворен и одрешен великом лову, као што је случај са Јануковичем. Погледајте ове фотографије, пречице са десетине кула за лов на округлим столовима замењују се један за другим, овде има десетине, а можда и стотине


Према грубим проценама, "Цедар" је изградио невероватан број ловних кула у Сухолучију - око хиљаду! На таквој кули се ловац пењу и бије животиње, који су избачени испод пиштоља


Еколози, уз подршку министра екологије О. Семерака, желе да затворе краљевски лов овде и стварају национални парк. Ова идеја је подржала и Екологија одбора Веркховна Рада Украјине. Међутим, "Кедар" не жели да изгуби идеално место за живот, а са Гослесагенством Украјина блокира стварање националног парка. Знамо да је само у 2017. успостављање националног парка у Сухолуцхе два пут на састанку Кабинета министара Украјине и два пута из непознатих разлога, је снимљен.

У међувремену, успостављање националног парка инхибира функционери Кабинета, "Кедар" и Гослесагенство учинити све што је могуће да вигребти Сухолуцхе свих, шта још можете продати. "Кедар" организује масовну потрагу за истребљење јелена, дивљих свиња и других животиња, и Гослесагенство- масссовие сечења.

Погледајте наше фото током Сухолуцхиа су велика сеча, пожаре, у којој шумари спали шумских остатака, а затим и на дрво путу сцурри. Чак и под Јануковичем, није било таквих масовних сјечења овде

 



Тако имамо демократске реформе у нашој земљи ... Овако је заштићено природно богатство националног богатства ...

Пресс-служба КЕКЦ