30 грудня 2019

Для лісозахисних заходів та швидкого реагування на пожежі побудовані нові лісові дороги


Швидке та ефективне реагування є життєво важливим у боротьбі з лісовими пожежами. 
Пожежі в наших лісах з широкою дорожньою мережею швидко контролюються і можливі великі лісові пожежі. З новими лісовими дорогами, побудованими нашим Головним управлінням за останні роки, час першочергового реагування на пожежі в нашій країні скоротився до 12 хвилин.

Окрім лісових пожеж, надзвичайно важливо, щоб мережа лісових доріг була високою та підтримувалась в плані захисту наших лісів від нерівностей.

Як і в попередні роки, наше Головне управління продовжувало проводити такі заходи, як побудова нових лісових дорог, пожежна безпека, капітальний ремонт, надбудова, облаштування та обслуговування лісових доріг у 2019 році.

В рамках цього обсягу станом на кінець листопада було завершено 1075 км нових лісових доріг, 978 км капітального ремонту, 407 км надбудов, 564 км художніх споруд, 96 км пожежної безпеки та 12 мостів.

Завдяки роботі лісових доріг, пожежі будуть втручатися швидше, а лісогосподарські заходи здійснюватимуться більш ефективно. Крім того, завдяки надбудованим та художнім роботам наші лісові дороги залишаться відкритими протягом зимового сезону, а зимовий сезон більше не стане випробуванням для громадян, які живуть у лісових селах.

27.12.2019

0 коммент.:

Дописати коментар