28 грудня 2019

Спільні досягнення 2019 року



Дорогі друзі, колеги та прихильники!
Рік, що минає, для кожного з нас завершується підбиттям певних підсумків та оцінкою результатів.

Ми можемо пишатися спільними досягненнями цього року: зростанням площі сертифікованих лісів до більше 4 млн га (а це восьме місце в світі); збереженням одного з найвищих темпів зростання сертифікації ланцюга постачання в Європі; видачею першого сертифікату недеревинної продукції лісу Маневицькому лісовому господарству; включенням сертифікату FSC до заходів із захисту довкілля системи публічних закупівель Prozorro; визнанням Урядом вимог FSC сертифікації такими, що забезпечуватимуть збереження та примноження лісів. Багаторічна робота увінчалися прийняттям національного стандарту відповідального ведення лісового господарства. Вже наступного року починаємо працювати за його вимогами, що підвищує планку проходження сертифікації та сприятиме зміцненню довіри до лісового господарства.
Бажаю міцного здоров’я, затишку в Ваших сім’ях, більше приємних новин та часу для рідних і близьких. Нехай Ваша наполеглива праця обертається підвищенням добробуту, успішними контрактами, кар’єрним ростом, повагою та авторитетом.
Лише спільними зусиллями зможемо дати відповідь на сучасні виклики, здолати перешкоди на шляху до збалансованого розвитку та загартованими вийти з кризи.
Незламного духу, творчого злету та звершень для майбуття.

З Новим Роком і Різдвом Христовим!

Національне представництво FSC в Україні

0 коммент.:

Дописати коментар